اخبار صنایع دستی

مصاحبه با جناب آقای سلیمان صدیق پور پیشکسوت فیروزه کوبی

استاد فیروزه کوبی - سلیمان صدیق پور

سلیمان صدیق‌پور پیشکسوت فیروزه کوبی با بیان اینکه از 16 سالگی به فیروزه کوبی روی آورده است، گفت:

فیروزه کوبی سابقه تاریخی چندانی ندارد، و گردشگران خارجی آن طور که باید از هنر فیروزه کوبی اصفهان استقبال نمی‌کنند زیرا آن‌ها هنری را می‌پسندند که مانند مینیاتور الهام بهتری برای آن‌ها داشته باشد.

فیروزه کوبی

این پیشکسوت فیروزه کوبی خاطرنشان کرد: فیرزه کوبی را 52 سال پیش از استاد حکیمیان آموختم و و حدود47 سال این هنر ارزشمند را ادامه دادم.

وی تصریح کرد: درابتدای فعالیتم ، فیروزه کوبی را روی گوشواره، دستبند و گردنبند انجام می‌دادم سپس روی ظروفی مانند کاسه و بشقاب این کار را انجام دادم.

همچنین وی اضافه کرد همیشه از ضایعات فیروزه کوبی استفاده بهینه می کردم وهیچ وقت اضافه‌های آن را دور نریختم و از آن‌هادر کارهای دیگر استفاده کردم.

وی اضافه کرد امروزه کارگاه‌های زیادی در این زمینه کار می کنند که تعدادی از آن‌ها به جای استفاده از لاک برای چسباندن فیروزه، فیروزه کوبی را با چسب سنگ انجام می‌دهند.

وی افزود: فیروزه نیشابور، یکی از بهترین فیروزه‌ها است ولی در بعضی کشورها مانند هندوستان از سنگ ریزه و صدف به جای فیروزه، در فیروزه کوبی استفاده می‌کنند.


صنایع دستی اریسا با توجه به اینکه این هنر ارزشمند آنگونه که باید در جهان شناخته نشده، با تولید محصولات متنوع و زیبا فیروزه کوب سعی در معرفی این هنر زیبا به جهانیان دارد.

 

Back to list

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *